Bun venit în magazinul de fapte bune! Povestea noastră începe în 2002. Indiferent ce cumperi de la noi, vom investi întreg profitul în proiecte atât de necesare în comunitățile sărace din România. Detalii.
În Stoc Disponibil La Comandă
Produs oferit de: Červa
80.95 LEI

În funcție de opțiunile selectate mai jos prețul produsului poate varia de la 37.16 LEI până la 80.95 LEI

*Preţul afişat nu conţine TVA.
Cumpărând acest produs câștigi 8.1 puncte de fidelitate.

Descriere
Ochelari cu rezistenţă la impact, clasa optică 1 pentru claritate optică ridicată, lentilă policarbonat cu protecţie la radiaţii periculoase UV, strat anti zgâriere pentru durabilitate crescută şi o viziune mai bună, strat anti ceaţă pentru a ajuta la reducerea aburirii lentilei, bra.e cu lungime şi unghi reglabile, unghi lentile ajustabil.  • Strat anti-zgâriere
  • Strat anti-aburire
  • Braţe cu lungime reglabilă
Mai multe informații
Ochelari cu rezistenţă la impact, clasa optică 1 pentru claritate optică ridicată, lentilă policarbonat cu protecţie la radiaţii periculoase UV, strat anti zgâriere pentru durabilitate crescută şi o viziune mai bună, strat anti ceaţă pentru a ajuta la reducerea aburirii lentilei, bra.e cu lungime şi unghi reglabile, unghi lentile ajustabil.

Unitatea protejată UtilDeco a câştigat titlul de Antreprenorul Social al anului 2016 în România, în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiţie antreprenorială desfăşurată la nivel mondial. 100% din profitul pe care noi îl obţinem este reinvestit în programe sociale.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Ochelari 3M 274X
Rating-ul dumneavoastră
Oferim peste 20.000 de produse si servicii