Vesti bune pentru membrii WISE!

Începând cu luna iulie 2018, am reautorizat WISE.travel sub un nou statut: în loc de agenție de turism, acum suntem autorizați ca tour-operator. Trecem la urmatorul nivel în mod natural, având în vedere rezultatele obținute în ultimii doi ani de echipa noastră, atât în eforturile de a satisface nevoile turistilor noștri, cât și în activitatea noastră de reducere a sărăciei în comunitățile locale.

Majoritatea călătorilor preferă un operator de turism în loc de o agenție, datorită creșterii încrederii și siguranței oferite pentru achizițiile lor, precum și a calificării și experienței sporite a personalului.

În ultimii 16 ani, echipa noastră a fost premiată cu peste 45 de premii naționale și internaționale, printre care și prestigiosul "Antreprenor Social al Anului" în cadrul competiției mondiale organizate de Ernst & Young.

Pentru noi, este întotdeauna "Prima zi", pentru că privim fiecare răsărit cu aceeași emoție și pasiune față de misiunea noastră - să participăm la îndeplinirea obiectivelor globale stabilite de Națiunile Unite pentru 2030, aducând sprijin comunităților locale și creând experiențe unice pentru călătorii noștri.

Această schimbare plasează WISE.travel în primele 10% din industrie, adăugând o serie de îmbunătățiri din punct de vedere legislativ:

Cu o nouă poliță de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere și / sau sumele plătite în cazul puțin probabil al insolvenței sau falimentului, suma asigurată de WISE.travel a crescut de 5 ori.

Nu avem restricții în ceea ce privește vânzarea și personalizarea absolută a oricărui serviciu de călătorie prin orice furnizor și ne putem construi propriile pachete având contracte negociate direct cu hoteluri și modalități extinse de a satisface nevoile clienților noștri de afaceri.

Prin rezervarea unei camere de hotel sau prin cumpărarea unui bilet de muzeu sau a oricărui alt lucru din WISE, sprijiniți, de asemenea, organizațiile locale non-profit, în a fi sustenabile din punct de vedere economic.

Dacă doriți să ajutati mai mult, vizitați întreprinderile sociale sugerate în jurul hotelului dvs. Oricum, vacanța va fi un act de bunătate față de comunitate! Deci, atâta timp cât calatoriti, dați o mână celor care căzuti și alegeți următoarea destinație prin WISE.

Multumim, în numele
CEO-ul nostru, Angela
a programatorilor noștri uimitori
a agenților noștri de turism
a serverelor dedicate
a call center-ului nostru renumit la nivel mondial
a asistenții noștri sociali și a psihologilor
si mai ales, a beneficiariilor noștri.