Bun venit în magazinul de fapte bune! Povestea noastră începe în 2002. Indiferent ce cumperi de la noi, vom investi întreg profitul în proiecte atât de necesare în comunitățile sărace din România. Detalii.

Directioneaza 20% din impozitul pe profit

Campania "Daruieste un Zambet" initiata de Fundatia Alaturi de Voi Romania.

Noi credem ca orice ajutor merita rasplatit!

 Pana pe 31 Decembrie anual, daca directionezi 20% din impozitul firmei pe profit catre fundatia noastra primesti:

 • pana la 70% reducere in magazinul UtilDeco pentru peste 20.000 de produse prin platforma Charity Cash & Carry;
 • pana la 70% reducere pentru toate serviciile turistice oferite de agentia noastra de turism: WISE.travel;
 • pana la 70% reducere la serviciile prestate: arhivare si depozitare, croitorie si personalizare, tipografie si promotionale;
 • pana la 70% reducere la produsele realizate in atelierele noastre de tineri cu dizabilitati;

 *reducerea este aplicata din profitul obtinut

Servicii realizate in atelierele UtilDeco - Reducere pana la 70%


1. Servicii de tipografie si personalizare produse: 
Detinem ateliere moderne de print si pictura, unde putem realiza o gama variata de materiale promotionale si decoratiuni unice.

PREZENTARE SERVICIU

2. Servicii de croitorie si personalizare
Realizam la comanda orice fel de imbracaminte pe care o poti personaliza cu sigla ta prin termotransfer, serigrafie sau broderie.

PREZENTARE SERVICIU

3. Servicii de arhivare si depozitare
Detinem unul din cele mai moderne depozite de arhivare din N-E Romaniei precum si echipe mobile care pot organiza arhiva la sediul tau.

PREZENTARE SERVICIU

Ce trebuie sa stii?

IMPOZITUL PE PROFIT al oricarei companii poate fi redirectionat catre un ONG care sustine o cauza sociala, fara nici o cheltuiala suplimentara. Pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent, suma redirectionata nu poate fi mai mare de 5 la mie din cifra de afaceri.

Propunem:

Campania ”Zâmbet în dar!” se aplică și microîntreprinderilor conform art. 56, alin. (11)-(14) din Ordonanța de Urgență nr. 25/29.03.2018. Fundația ”Alături de Voi” România este furnizor de servicii sociale și are două servicii sociale licențiate: Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități (Seria LF / 5321) și Centrul de Consiliere și Informare pentru alte persoane aflate în situații de nevoie (Seria LF/1210).

Cum? Printr-un contract de sponsorizare 

 
Extras din codul fiscal Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p) “Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli îndeplineste cumulativ urmatoarele conditii: – Este în limita a 5 la mie din cifra de afaceri; – Nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
 
Procentul de pana la 20% din impozitul pe profit aferent acestui trimestru fiscal poate fi directionat catre Fundatia Alaturi de Voi pana la data de 25 martie 2019. Aplicand aceasta facilitate, firma dvs. nu va cheltui nici macar un leu cu sponsorizarea, suma oferita ca sponsorizare fiind platita efectiv din sumele pe care societatea dvs. le plateste ca impozit pe profit catre bugetul statului.  


Contract Sponsorizare

Contractul de sponsorizare se inregistreaza in contabilitate si se scade din impozitul pe profit datorat statului in trimestrul aferent.

 • Descarca aici Contractul de Sponsorizare
 • Il completezi cu datele firmei si-l trimiti pe adresa corporate[@]utildeco.ro
 • Noi il returnam semnat si stampilat in 2 exemplare prin curier la adresa indicata in contract.

CUM SE CALCULEAZA CEI 20%?
 
 • Cifra de afaceri=5.000.000 lei
 • Profit impozabil=20.000 lei
 • Impozit aferent acestui profit (16%)=3.200 lei
 • 0,5% din cifra de afaceri=25.000 lei
 • 20% din impozitul pe profit=640 lei
 
LOGO-ADV-mare
Suma ce poate fi alocata Fundatiei Alaturi de Voi Romania este valoarea mai mica, respectiv 640 lei. Se poate sponsoriza cu pana la 640 lei astfel incat valoarea integrala a sponsorizarii sa fie dedusa din impozitul pe profit de plata. Astfel, impozitul pe profit de plata va fi de 2.560 lei in loc de 3.200 lei.

 

Descarca regulamentul campaniei

Pentru informatii suplimentare, asteptam sa ne contactati la corporate[@]utildeco.ro sau 0744 836 090.


 

 

Tu alegi unde reinvestim 100% din profitul obtinut:


1. CLUBUL TINERILOR ADV ROMANIA

Periodic, vin în jur de 150 de copii și tineri din familii sărace, cu părinți plecați la muncă în străinătate, cu dizabilități, de etnie romă sau proveniți din case de copii. Aici beneficiază de un pachet integrat de servicii sociale și educaționale care le dezvoltă abilitățile de viață independentă, le asigură continuitatea educației și îi ajută să depășească momente dificile legate de depresie, violență, abuz sau alte probleme sociale. Intervenția este continuată în comunitate, prin campanii de informare derulate în școli și licee pe diferite teme, de care beneficiază anual peste 10.000 de copii și tineri.

2. AGENTIA DE PLASARE & ASISTENTA LA LOCUL DE MUNCAAcest serviciu inovativ asigură integrarea tinerilor din grupuri vulnerabile pe piața neconvențională a muncii prin oferirea unui pachet integrat de servicii sociale și de ocupare: evaluare și testare competențe; consiliere și orientare profesională; calificare profesională; internship la UtilDeco; mediere și angajare pe piața muncii; jobcoaching pentru menținerea locului de muncă cel puțin 6 luni de la angajare. Oferit anual la peste 30 de tineri și adulți din categoria “greu ocupabili”.

3. SALARIILE TINERILOR CU DIZABILITATI ANGAJATEFiind vorba de locuri de muncă protejate, UtilDeco asigură servicii suplimentare de integrare socio-profesională, consiliere și orientare profesională, calificare la locul de muncă și asistență continuă în dezvoltarea individuală a potențialului fiecărui angajat, transformând dizabilitatea în abilitate.

4. PROIECTUL PARTENERIAT PENTRU INCLUZIUNE

Fondurile europene reprezintă oportunitatea actuală de dezvoltare a României, însă pentru a atrage aceste fonduri e nevoie de cofinanțare cash care poate varia între 2-40% din valoarea proiectului, respectiv de cash flow pentru implementare. ADV România a implementat peste 75 de proiecte europene și a atras în 14 ani de activitate peste 18 mil euro finanțare nerambursabilă, oferind servicii gratuite în comunitate, investind în inovație socială, creând locuri de muncă, realizând achiziții de la operatori economici și contribuind direct la bugetul consolidat al statului prin taxele și impozitele plătite anual.