Bun venit în magazinul de fapte bune! UtilDeco, întreprindere socială de inserție și unitate protejată, investește integral profitul în programele sociale dezvoltate de ADV Romania. Detalii.

Directioneaza 20% din impozitul pe PROFIT / VENIT

Campania "Daruieste un Zambet" initiata de Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania.

Noi credem ca orice ajutor merita rasplatit!

Daca directionezi 20% din impozitul firmei pe profit / venit catre fundatia noastra primesti:

 • pana la 70% reducere in magazinul UtilDeco pentru peste 20.000 de produse prin platforma Charity Cash & Carry
 • pana la 70% reducere la serviciile UtilDeco de arhivare si depozitare www.depozitarhivare.ro 
 • pana la 70% reducere la serviciile UtilDeco de tipografie și decorațiuni
 • pana la 70% reducere pentru toate serviciile turistice oferite de agentia noastra de turism: WISE.travel

Ce trebuie sa stii?

IMPOZITUL PE PROFIT /VENIT al oricarei companii poate fi redirectionat catre un ONG, fara nici o cheltuiala suplimentara!

Propunem:

Susțineți astfel:

-    2 centre de zi care funcționează sub numele Clubul Tinerilor și care anual sprijină peste 150 de copii și tineri aflați în dificultate. Aceștia beneficiază gratuit de servicii sociale, educaționale și de ocupare. Detalii www.clubultinerilor.eu

-   Agenția de Plasare și Asistență la Locul de Muncă a tinerilor proveniți din grupuri vulnerabile. Anual în jur de 100 de persoane cu dizabilități și din categorii defavorizate beneficiază gratuit de acest serviciu. Detalii www.jobdirect.ro

Campania ”Zâmbet în dar!” se aplică și microîntreprinderilor conform art. 56, alin. (11)-(14) din Ordonanța de Urgență nr. 25/29.03.2018. Fundația ”Alături de Voi” România este furnizor de servicii sociale și are două servicii sociale licențiate: Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități (Seria LF / 5321) și Centrul de Consiliere și Informare pentru alte persoane aflate în situații de nevoie (Seria LF/1210).

Cum? Printr-un contract de sponsorizare 

Procentul de pana la 20% din impozitul pe profit calculat sau impozitul microintreprinderilor aferent acestui trimestru fiscal poate fi directionat catre Fundatia Alaturi de Voi Romania. Aplicand aceasta facilitate, firma ta nu va cheltui nici macar un leu cu sponsorizarea, suma oferita ca sponsorizare fiind platita efectiv din sumele pe care societatea ta le plateste ca impozit pe profit catre bugetul statului.

Contractul de sponsorizare se inregistreaza in contabilitate si se scade din impozitul datorat statului in trimestrul aferent.

 • Descarca aici Contractul de Sponsorizare
 • Il completezi cu datele firmei si-l trimiti pe adresa contact[@]alaturidevoi.ro
 • Noi il returnam semnat si stampilat in 2 exemplare prin curier la adresa indicata in contract.

CUM SE CALCULEAZA CEI 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT?

 • Cifra de afaceri=5.000.000 lei
 • Profit impozabil=20.000 lei
 • Impozit aferent acestui profit (16%)=3.200 lei
 • 0,5% din cifra de afaceri=25.000 lei
 • 20% din impozitul pe profit=640 lei

Suma ce poate fi alocata Fundatiei Alaturi de Voi Romania este valoarea mai mica, respectiv 640 lei. Se poate sponsoriza cu pana la 640 lei astfel incat valoarea integrala a sponsorizarii sa fie dedusa din impozitul pe profit de plata. Astfel, impozitul pe profit de plata va fi de 2.560 lei in loc de 3.200 lei.

CUM SE CALCULEAZA CEI 20% DIN IMPOZITUL PE VENIT?

 • Venituri impozabile (cifra de afaceri, etc.) = 64.000 lei
 • Impozit pe veniturile microintreprinderii cota 1% = 640 lei
 • Deducere 20% din impozit = 128 lei
LOGO-ADV-mare


Suma ce poate fi dedusa si alocata Fundatiei Alaturi de Voi Romania este valoarea de 128 lei. Se poate sponsoriza cu pana la 128 lei astfel incat valoarea integrala a sponsorizarii sa fie dedusa din impozitul pe veniturile microintreprinderii de plata. Astfel, impozitul pe venit de plata va fi de 512 lei in loc de 640 lei.

 

Pentru informatii suplimentare, asteptam sa ne contactati la comenzi[@]utildeco.ro sau 0757.110.247.


 

 

Tu alegi unde reinvestim 100% din profitul obtinut:


1. CLUBUL TINERILOR ADV ROMANIA

Periodic, vin în jur de 150 de copii și tineri din familii sărace, cu părinți plecați la muncă în străinătate, cu dizabilități, de etnie romă sau proveniți din case de copii. Aici beneficiază de un pachet integrat de servicii sociale și educaționale care le dezvoltă abilitățile de viață independentă, le asigură continuitatea educației și îi ajută să depășească momente dificile legate de depresie, violență, abuz sau alte probleme sociale. Intervenția este continuată în comunitate, prin campanii de informare derulate în școli și licee pe diferite teme, de care beneficiază anual peste 10.000 de copii și tineri.

2. AGENTIA DE PLASARE & ASISTENTA LA LOCUL DE MUNCAAcest serviciu inovativ asigură integrarea tinerilor din grupuri vulnerabile pe piața neconvențională a muncii prin oferirea unui pachet integrat de servicii sociale și de ocupare: evaluare și testare competențe; consiliere și orientare profesională; calificare profesională; internship la UtilDeco; mediere și angajare pe piața muncii; jobcoaching pentru menținerea locului de muncă cel puțin 6 luni de la angajare. Oferit anual la peste 30 de tineri și adulți din categoria “greu ocupabili”.