Bun venit în magazinul de fapte bune! UtilDeco, întreprindere socială de inserție și unitate protejată, investește integral profitul în programele sociale dezvoltate de ADV Romania. Detalii.
În Stoc Stoc Limitat
Produs oferit de: Červa
113.50 LEI

În funcție de opțiunile selectate mai jos prețul produsului poate varia de la 86.35 LEI până la 95.38 LEI

*Preţul afişat include TVA.

EVO Lite® este o cască extrem de uşoară, cu o greutate de 285 g, cu aprox. 20% mai uşoară decât o cască de protecţie standard. Greutatea redusă şi fixarea confortabilă, cu[...]

-
+

EVO Lite® este o cască extrem de uşoară, cu o greutate de 285 g, cu aprox. 20% mai uşoară decât o cască de protecţie standard. Greutatea redusă şi fixarea confortabilă, cu reglaj 1-2-3 pentru adâncimea de purtare, asigură un confort perfect, indiferent de dimensiunea capului. Harnaşament textil, cu prindere în 6 puncte. Ventilată. Rezistenţă termică: între -20 °C şi +50 °C, nivel de izolare electrică cf. EN50365: 1000V. Testată pentru rezistenţă la presiune laterală (LD). Banda de contact cu pielea este din bumbac egiptean, cu strat de protecţie din PU microporos, cu PH neutru. Durata de viaţă a produsului: 5 ani. Depăşeşte cerinţele standardului EN 397, mulţumită carcasei din ABS şi designului revoluţionar realizat de echipa de cercetare-dezvoltare a JSP - care a proiectat şi EVO8®- cea mai rezistentă cască de protecţie industrială din lume.


Unitatea protejată UtilDeco a câştigat titlul de Antreprenorul Social al anului 2016 în România, în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiţie antreprenorială desfăşurată la nivel mondial. 100% din profitul pe care noi îl obţinem este reinvestit în programe sociale.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Cască Evo Lite
Rating-ul dumneavoastră
Oferim peste 20.000 de produse si servicii