Din 1 Septembrie, pentru orice achizitie de la UtilDeco beneficiezi de preturi cu pana la 30% mai mici la peste 20.000 de produse. Nu găsești produsul dorit? Scrie-ne!

Jachetă de lucru tercot


SKU
UDS107
În Stoc Disponibil La Comandă
Produs oferit de: UtilDeco
42.00 RON

*Preţul afişat nu conţine TVA. UtilDeco este cea mai mare întreprindere socială de inserție din România.

Cumpărând acest produs câștigi 12.6 puncte de fidelitate.

Descriere

Jachetă de lucru confecţionată din tercot (compoziţie 65%poliester, 35% bumbac, 195g/mp) , prevăzută cu buzunar în partea stânga a pieptului.


  • Sistem de închidere cu nasturi 
  • Culoare: albastru 

Produsul se poate personaliza la comandă prin termotransfer, serigrafie sau broderie cu sigla companiei dvs. Preţul afişat nu include personalizare.-
+

Jachetă de lucru confecţionată din tercot (compoziţie 65% poliester, 35% bumbac, 195g/mp), prevăzută cu buzunar în partea stânga a pieptului.

 

  • Sistem de închidere cu nasturi 
  • Culoare: albastru 

Produsul se poate personaliza la comandă prin termotransfer, serigrafie sau broderie cu sigla companiei dvs. Preţul afişat nu include personalizare.


Unitatea protejată UtilDeco a câştigat titlul de Antreprenorul Social al anului 2016 în România, în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiţie antreprenorială desfăşurată la nivel mondial. 100% din profitul pe care noi îl obţinem este reinvestit în programe sociale.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Jachetă de lucru tercot
Rating-ul dumneavoastră