Bun venit în magazinul de fapte bune! Povestea noastră începe în 2002. Indiferent ce cumperi de la noi, vom investi întreg profitul în proiecte atât de necesare în comunitățile sărace din România. Detalii.
În Stoc Disponibil La Comandă
Produs oferit de: UtilDeco
49.00 LEI

*Preţul afişat nu conţine TVA.
Cumpărând acest produs câștigi 4.9 puncte de fidelitate.
Detalii despre norme de siguranta aici.

Descriere

Descriere: Jachetă de lucru prevăzută cu doua buzunare laterale si cu un buzunar în partea stânga a pieptului, avand un sistem de închidere cu nasturi. Guler cu revere. Elastic sau snur in talie.
Material: Tercot (compoziţie: 35% Poliester, 65% Bumbac, 195g/mp). Produsul se poate personaliza la comandă prin termotransfer, serigrafie sau broderie cu sigla companiei dvs.
Pretul afisat nu include costul personalizarii.PERSONALIZARE

Produsul se poate personaliza la comandă prin termotransfer, serigrafie sau broderie cu sigla companiei dvs. Preţul afişat nu include personalizare.
-
+

Descriere: Vestă de lucru prevăzută cu doua buzunare laterale si cu un buzunar în partea stânga a pieptului, avand un sistem de închidere cu nasturi. Guler cu revere. Elastic sau snur in talie.


Material: Tercot (compoziţie: 35% Poliester, 65% Bumbac, 195g/mp). Produsul se poate personaliza la comandă prin termotransfer, serigrafie sau broderie cu sigla companiei dvs.

Pretul afisat nu include costul personalizarii.


Unitatea protejată UtilDeco a câştigat titlul de Antreprenorul Social al anului 2016 în România, în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiţie antreprenorială desfăşurată la nivel mondial. 100% din profitul pe care noi îl obţinem este reinvestit în programe sociale.

Ghid Mărimi
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Vesta din tercot
Rating-ul dumneavoastră
Oferim peste 20.000 de produse si servicii