Bun venit în magazinul de fapte bune! Povestea noastră începe în 2002. Indiferent ce cumperi de la noi, vom investi întreg profitul în proiecte atât de necesare în comunitățile sărace din România. Detalii.

Pantaloni de lucru cu buzunare


SKU
UTI19
În Stoc Disponibil La Comandă
Produs oferit de: UtilDeco
65.52 LEI

*Preţul afişat nu conţine TVA.
Cumpărând acest produs câștigi 6.55 puncte de fidelitate.

Descriere

Pantaloni de lucru lungi, prevazuti cu multiple buzunare (buzunare in partea din spate, 2 buzunare complexe pe picior, in partile laterale si 2 buzunare taiate in partea anterioara. Produsul se poate personaliza la comandă prin termotransfer, serigrafie sau broderie cu sigla companiei dvs. -
+

Pantaloni de lucru lungi, prevazuti cu multiple buzunare (buzunare in partea din spate, 2 buzunare complexe pe picior, in partile laterale si 2 buzunare taiate in partea anterioara. Produsul se poate personaliza la comandă prin termotransfer, serigrafie sau broderie cu sigla companiei dvs. 


Unitatea protejată UtilDeco a câştigat titlul de Antreprenorul Social al anului 2016 în România, în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiţie antreprenorială desfăşurată la nivel mondial. 100% din profitul pe care noi îl obţinem este reinvestit în programe sociale.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Pantaloni de lucru cu buzunare
Rating-ul dumneavoastră