fbpx

Elena Vasiliu

Elena este persoana care aduce publicului veștile bune despre proiectele și activitățile Fundației “Alături de Voi” România. Zi de zi, mereu în echipă, își pune amprenta în dezvoltarea ecosistemului de comunicare și rezonează în mod autentic cu misiunea ADV.

E ușor să faci comunicare pentru o organizație care aduce binele în comunitate. Nu există compromisuri, nu trebuie să recurgi la decupaje strategice ale întâmplărilor, nu trebuie să inventezi beneficii sau soluții. E suficient să fii autentic, să fii profesionist și implicat.

A absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și două programe de master: Management Comercial și Relații Publice și Publicitate în cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. În prezent este doctorand la aceeași facultate, în cadrul specializării Științe ale Comunicării și urmează o cercetare doctorală în domeniul argumentării. În paralel, este cadru didactic asociat la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, specializarea Comunicare și Relații Publice, unde susține seminarii începând cu anul 2016.

Pentru Elena, marketingul este despre relațiile pe care le construiești cu publicul tău, despre ce soluții îi oferi și în ce fel de povești îl înviți. Crede în puterea comunicării de a schimba mentalități și e recunoscătoare că poate face acest lucru într-o organizație care are misiunea de a construi un viitor mai luminos pentru întreaga comunitate.

SUS