fbpx

Manuela Iftimoaei

Director de programe europene la Fundația ”Alături de Voi” România, Manuela are peste 19 ani de experiență profesională în management de proiect (redactare, corodonare, supervizare), dezvoltând de-a lungul timpului numeroase programe sociale, educaționale și antreprenoriale în cadrul organizației.

Arii de expertiză:

 • Accesare fonduri europene. A accesat finanțări pe diferite linii de finanţare, precum: Comisia Europeană, Fondul Social European, Fondul Global de Luptă împotriva HIV/SIDA, TBC şi Malariei; PHARE; UNICEF; Banca Mondială; USAID; UNODC; Organizația Internațională pentru Migrație; Ministerul Afacerilor Externe; Fondul ONG în România – granturile SEE 2009-2014, Contribuția Elveției pentru Uniunea Europeană extinsă ș.a.;
 • Management proiecte
 • Formator autorizat
 • Expert achiziții publice: SEAP/SEAP, platforma Ministerului Fondurilor Europene, PRAG (legislația europeană)
 • Evaluare furnizori de formare profesională
 • Evaluare competențe profesionale

Manuela are peste 600 de ore ca formator pe următoarele teme:

 1. Management de proiect – curs autorizat ANC ”Manager de proiect”;
 2. Economie socială – cursuri autorizate ANC ”Antreprenor în economia socială” și ”Manager de întreprindere socială”;
 3. Achiziții publice;
 4. Educație pentru Dezvoltare Durabilă pentru cadre didactice, elevi și studenți;
 5. Educație pentru sănătate;
 6. Cursuri de peer-education adresate tinerilor.

Este autor și coautor a 12 publicații și articole apărute în ghiduri și lucrări de specialitate, iar în timp a participat la 8 studii și cercetări în domeniul științelor sociale.

Pe Manuela o caracterizează seriozitatea, curajul de a se implica în activități inedite, optimismul, dragostea față de oameni, fiind animată de convingerea că orice acțiune personală poate aduce o schimbare în bine în viața oamenilor.

SUS