fbpx
Sorin Achitei Manager UtilDeco

Sorin Achiței

Sorin, este persoana care a adus experiența de business într-o organizație cu misiune socială și a reușit crearea unui concept unic, sustenabil și competitiv în piață. S-a alăturat echipei în 2015, într-un moment dificil pentru organizație și a reușit în mai puțin de un an, să reechilibreze lucrurile și să asigure continuitatea activității.

“I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.” D.H. Lawrence

Cu peste 25 de ani de experiență în vânzări, marketing, dezvoltare afaceri și management, atât în diferite companii multinaționale, cât și ca antreprenor, a preluat și implementat la UtilDeco, cele mai bune instrumente de business pentru activitatea economică derulată de către întreprinderea socială. La rândul său a învățat foarte mult despre afacerile sociale prietenoase cu omul, mediu și comunitatea și este mândru că astfel poate contribui la dezvoltarea unor afaceri pentru un viitor mai bun!

Sorin este absolvent al Universității Gheorghe Asachi din Iași, specializarea electrotehnică și a Școlii de Business CODECS. Pe lângă aceste pregătiri, se adaugă peste 40 de cursuri în diferite domenii specifice, necesare dezvoltării unei afaceri.

De asemenea, odată cu alăturarea în echipa UtilDeco, Sorin a pus bazele și a dezvoltat în cadrul grupului și întreprinderea socială WISE travel, în prezent autorizată ca tour operator de turism.

Punând pe primul loc omul, nevoile și visele sale și utilizând corect instrumentele de business, realizezi că ceea ce faci zi de zi, nu numai că aduce sustenabiltate organizațională..., ci mai ales satisfacția de a crea lucruri de valoare, nu dintr-un simplu simț al datoriei, ci mai degrabă din dragoste pentru oameni!

SUS