Bun venit în magazinul de fapte bune! Povestea noastră începe în 2002. Indiferent ce cumperi de la noi, vom investi întreg profitul în proiecte atât de necesare în comunitățile sărace din România. Detalii.

Pantofi Raven White Low S2


SKU
02010194
În Stoc Disponibil La Comandă
Produs oferit de: Červa
130.87 LEI

*Preţul afişat nu conţine TVA.
Cumpărând acest produs câștigi 13.09 puncte de fidelitate.
Detalii despre norme de siguranta aici.

Descriere
Pantofi de protecţie cu bombeu de protecţie. Talpă exterioară din PU, densitate simplă, antistatică, rezistentă la frecare şi la contactul cu uleiul, absorbţia şocurilor în zona călcâiului. Faţă din microfibră rezistentă la apă, interior din ţesătură albă, respirabilă, anti-bacteriană, rezistenţă ridicată la alunecare.  • Absorbţia şocurilor în zona că
  • Faţă respirabilă
  • Talpă antiderapantă
Mai multe informații
Pantofi de protecţie cu bombeu de protecţie. Talpă exterioară din PU, densitate simplă, antistatică, rezistentă la frecare şi la contactul cu uleiul, absorbţia şocurilor în zona călcâiului. Faţă din microfibră rezistentă la apă, interior din ţesătură albă, respirabilă, anti-bacteriană, rezistenţă ridicată la alunecare.

Unitatea protejată UtilDeco a câştigat titlul de Antreprenorul Social al anului 2016 în România, în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiţie antreprenorială desfăşurată la nivel mondial. 100% din profitul pe care noi îl obţinem este reinvestit în programe sociale.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Pantofi Raven White Low S2
Rating-ul dumneavoastră
Oferim peste 20.000 de produse si servicii