Bun venit în magazinul de fapte bune! UtilDeco, întreprindere socială de inserție și unitate protejată, investește integral profitul în programele sociale dezvoltate de ADV Romania. Detalii.

Ochelari Secure Fit Sf200


SKU
05010524
În Stoc Stoc Limitat
Produs oferit de: Červa
37.79 LEI

În funcție de opțiunile selectate mai jos prețul produsului poate varia de la 30.59 LEI până la 31.76 LEI

*Preţul afişat include TVA.
Cumpărând acest produs câștigi 3.18 puncte de fidelitate.

Descriere

3M SecureFit foloseşte tehnologia patentată PDT (Pressure Diffusion Technology), care ajută la distribuirea presiunii exercitate de urechi pentru a creşte confortul utilizatorilor, şi în acest sens a nu compromite siguranţa. Clasă Optică 1 şi prot-ecţie UV. Fabricaţi din policabonat de calitate superioară, nereciclabil. Design elegant, uşor (18-19 gr). Autoajustabili, pentru a se potrivi unei game largi de dimensiuni. Pernuţe nas reglabile, moi şi confortabile pentru şi mai mare potrivire. Reduce nevoia de stocare a mai multor tipuri de ochelari. Compatibilitate excelenta cu seria 9300+ a maştilor si cu seria X a antifoanelor. Straturi anti-zgâriere si anti-ceată de înaltă calitate. Respectă standardul de protecţie a ochilor EN 166:2001. Lentilele oglindă (SF408 şi SF410) oferă doar protecţie anti-zgâriere.-
+

  • Strat anti-zgâriere
  • Strat anti-aburire
Da
Mai multe informații

3M SecureFit foloseşte tehnologia patentată PDT (Pressure Diffusion Technology), care ajută la distribuirea presiunii exercitate de urechi pentru a creşte confortul utilizatorilor, şi în acest sens a nu compromite siguranţa. Clasă Optică 1 şi prot-ecţie UV. Fabricaţi din policabonat de calitate superioară, nereciclabil. Design elegant, uşor (18-19 gr). Autoajustabili, pentru a se potrivi unei game largi de dimensiuni. Pernuţe nas reglabile, moi şi confortabile pentru şi mai mare potrivire. Reduce nevoia de stocare a mai multor tipuri de ochelari. Compatibilitate excelenta cu seria 9300+ a maştilor si cu seria X a antifoanelor. Straturi anti-zgâriere si anti-ceată de înaltă calitate. Respectă standardul de protecţie a ochilor EN 166:2001. Lentilele oglindă (SF408 şi SF410) oferă doar protecţie anti-zgâriere.


Unitatea protejată UtilDeco a câştigat titlul de Antreprenorul Social al anului 2016 în România, în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiţie antreprenorială desfăşurată la nivel mondial. 100% din profitul pe care noi îl obţinem este reinvestit în programe sociale.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Ochelari Secure Fit Sf200
Rating-ul dumneavoastră
Oferim peste 20.000 de produse si servicii