Bun venit în magazinul de fapte bune! UtilDeco, întreprindere socială de inserție și unitate protejată, investește integral profitul în programele sociale dezvoltate de ADV Romania. Detalii.
În Stoc Stoc Limitat
Produs oferit de: Červa
30.54 LEI

În funcție de opțiunile selectate mai jos prețul produsului poate varia de la 25.15 LEI până la 25.66 LEI

*Preţul afişat include TVA.
Cumpărând acest produs câștigi 2.57 puncte de fidelitate.

Descriere

Ochelari cu aspect sport, cu lentile din policarbonat, clasa 1F, conform EN 166. Lentile cu protecţie la zgâriere şi la aburire. Rezistenţi la impactul cu particule cu viteză mică. Fixare pe nas confortabilă. Lentile fumurii cufiltrare a razelor solare conform EN 172.-
+

  • Strat anti-zgâriere
  • Strat anti-aburire
Da
Mai multe informații

Ochelari cu aspect sport, cu lentile din policarbonat, clasa 1F, conform EN 166. Lentile cu protecţie la zgâriere şi la aburire. Rezistenţi la impactul cu particule cu viteză mică. Fixare pe nas confortabilă. Lentile fumurii cufiltrare a razelor solare conform EN 172.


Unitatea protejată UtilDeco a câştigat titlul de Antreprenorul Social al anului 2016 în România, în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiţie antreprenorială desfăşurată la nivel mondial. 100% din profitul pe care noi îl obţinem este reinvestit în programe sociale.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Ochelari Seigy
Rating-ul dumneavoastră
Oferim peste 20.000 de produse si servicii