Bun venit în magazinul de fapte bune! UtilDeco, întreprindere socială de inserție și unitate protejată, investește integral profitul în programele sociale dezvoltate de ADV Romania. Detalii.
În Stoc Disponibil La Comandă
Produs oferit de: UtilDeco
98.00 LEI

*Preţul afişat include TVA.

Descriere

Descriere: Vestă prevazută cu un guler tip tunică, două buzunare laterale în exterior, și în înterior un buzunar ascuns (închidere cu nasture) . Sistem de închidere în față cu fermoar.
Material: Tercot (compoziție: 65% Poliester, 35% Bumbac, 195g/mp), Căptușeală: 100% PE. Produsul se poate personaliza la comandă prin termotransfer, serigrafie sau broderie cu sigla companiei dvs.

Vestă din tercot cu căptușeală matlasată, cu guler tip tunică, încheiată cu o capsă metalică. Produsul este prevăzut cu două buzunare laterale în exterior și un buzunar[...]

PERSONALIZARE

Produsul se poate personaliza la comandă prin termotransfer, serigrafie sau broderie cu sigla companiei dvs. Preţul afişat nu include personalizare.

-
+

Vestă din tercot cu căptușeală matlasată, cu guler tip tunică, încheiată cu o capsă metalică. Produsul este prevăzut cu două buzunare laterale în exterior și un buzunar ascuns în înterior. Sistem de închidere în față cu fermoar.

Material exterior: Tercot (35% Bumbac, 65% Poliester, greutate: 195 gr./mp). Acest tip de material garantează proprietăți excelente de rezistență și igienă. Finisajele speciale și calitatea vopselei permit o foarte bună rezistență a culorilor, temperatură înaltă de spălare și grad scăzut de micșorare.

Căptușeală: 100% Poliester.


Unitatea protejată UtilDeco a câştigat titlul de Antreprenorul Social al anului 2016 în România, în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiţie antreprenorială desfăşurată la nivel mondial. 100% din profitul pe care noi îl obţinem este reinvestit în programe sociale.

Ghid Mărimi
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Vesta matlasata
Rating-ul dumneavoastră
Oferim peste 20.000 de produse si servicii