Back

2+1 GRATIS ✅ Oferta lunii februarie!

În luna februarie 2022 beneficiezi de OFERTA SPECIALĂ 2 + 1 gratis la echipamente de lucru și protecție UtilDeco si la cafea premium proaspăt prăjită OPYA.

  1. Echipamente de Lucru, Uniforme, Îmbrăcăminte de Protecție UtilDeco

Vezi aici gama disponibilă, alege echipamente de lucru, uniforme și îmbrăcăminte de protecție potrivite pentru organizația ta și trimite-ne comenzile tale la comenzi@utildeco.ro !

UtilDeco oferă peste 800 de modele de echipamente de lucru, uniforme și îmbrăcăminte de protecție pentru toate tipurile de organizații și pentru toate industriile. La cerere, oferim servicii de personalizare și imprimare. Cu o experiență de 14 ani în domeniu și cu un portofoliu de clienți pe măsură, echipa UtilDeco oferă produse și servicii de înaltă calitate.

  1. Cafea premium proaspăt prăjită OPYA

UtilDeco a lansata la sfîrșitul anului 2021 noul brand de cafea OPYA.

OPYA este o cafea premium de origine, proaspăt prăjită și ambalată în România. În gama noastră sunt disponibile cele mai apreciate soiuri de cafea, provenite din țări cu tradiție în cultivarea cafelei:

  • OPYA Grand Aroma cu arome de ciocolată și fructe tropicale dulci;
  • OPYA Brazil creată cu boabe de cafea provenite din Brazilia și prăjite mai intens pentru a obține arome intense de ciocolată cu lapte, cacao și alune;
  • OPYA Etiopia creată din cafea cultivată în regiunea Sidamo, Etiopia, și caracterizată prin gust cremos de ciocolată neagră și arome de fructe citrice și căpșuni.

Pe lângă oferta specială 2+1 gratuit valabilă în luna februarie 2022, la fiecare abonament pentru cafea primești un espressor DeLonghi în comodat! Solicită aici un abonament corporate de cafea OPYA!

 

Alege să faci achiziții responsabile social și bucură-te la rândul tău de beneficii deoarece, conform Legii 468/2006, companiile din România, cu peste 50 de angajați, care achiziționează produse și servicii de la unități protejate autorizate, pot deconta costurile de achiziție din taxa pe dizabilitate.

Profită de oferta specială 2+1 gratuit, valabilă în luna februarie 2022, și comandă acum echipamente de lucru și protecție UtilDeco și cafea OPYA! Trimite-ne comenzile tale la comenzi@utildeco.ro !

Fiecare achiziție contribuie la susținerea angajaților proveniți din grupuri sociale vulnerabile.

Fii parte din povestea noastră! Doar împreună putem transforma dizabilitatea în abilitate!

 

Contact UtilDeco Group:

Telefon: 0371 780 737

Fax: 0232 277 500

Email: comenzi@utildeco.ro

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro