Back

Premii

2022 - Marele premiul special pentru ”Responsabilitate Socială”– Gala Specială Business Days 12-ani

Marele premiu special pentru “Responsabilitate Socială” a fost oferit UtilDeco Group SRL în cadrul Galei Aniversare Business Days (3 noiembrie 2022).

2022 - Locul I în jud.Iași la categoria întreprinderi mici - Camera de Comerț și Industrie Iași

UtilDeco Group SRL – întreprindere socială de inserție și unitate protejată, s-a clasat pe primul loc în județul Iași și pe locul 10 la nivel național, la categoria întreprinderi mici specializate în fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru. (Octombrie 2022)

2021 - Locul II la Social Economy Awards, categoria ”Inovare Socială”

Modelul de economie socială și angajare incluzivă creat în cadrul UtilDeco, de către Fundația „Alături de Voi” România (ADV), a fost premiat la Social Economy Awards 2021 – Premiile Europene de Economie Socială! O competiție la care au participat 118 de aplicanți, din 28 de țări. Competiția Social Economy Awards a fost organizată de Social Economy Europe – organizația de la Bruxelles care asigură secretariatul integrupului de Economie Socială de la Parlamentul European, fiind vocea celor 2.8 milioane de întreprinderi sociale din UE și partenerul strategic al instituțiilor europene privind crearea politicilor publice privind economia socială

2017 - Premiul ”Social Entrepreneur Of The Year”

Premiul ”Social Entrepreneur Of The Year” acordat Angelei Achiței pentru dezvoltarea Întreprinderii Sociale UtilDeco, în cadrul programului EY Entrepreneur Of The Year, singura competiție antreprenorială globală care se derulează în mai mult de 145 de orașe din 60 de țări, acoperind peste 94% din economia globală.

2014 – Iași, Gala Modelelor Feminine, premiul "Antreprenor economie socială” pentru activitatea Util Deco.

În septembrie 2013

Comisia Europeană a publicat pe propria pagină, modelul de bună practică reprezentativ pentru România pentru angajarea protejată a persoanelor cu dizabilități

2011 – Diploma de merit pentru promovarea economiei sociale prin dezvoltarea inițiativei Util Deco din partea Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Fii parte din povestea noastră!

Ajută-ne să transformăm „dizabilitatea” în „abilitate” !