fbpx

SERVICIILE DE SECURITATE ȘI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ (SSM)

Reprezintă toate demersurile și activitățile instituționalizate care au ca scop asigurarea celor mai bune condiții de muncă.

  • Întocmirea dosarului SSM
  • Instructaj introductiv general și instructaje periodice
  • Întocmirea planurilor proprii de securitate și sănătate în muncă
  • Instruirea, testarea şi consemnarea fişelor individuale de instruire
  • Coordonarea comitetului de securitate

SITUAȚIILE DE URGENȚĂ (SU)

Sunt reprezentate de evenimentele excepționale care ameninta viata si sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator. In aceste situatii este necesar sa se adopte actiuni si masuri de urgenta pentru oprirea sau atenuarea incidentelor. Fortele si unitatile de urgenta trebuie sa fie prezente si trebuie asigurata alocarea de resurse suplimentare.

In categoria de evenimente exceptionale intra incendii, cutremure, inundatii, explozii, prabusiri si alte calamitati naturale. Pe langa evenimentele care se produc natural avem si evenimentele publice de amploare.

Va punem la dispozitie servicii SU precum: furnizarea si intocmirea planului de evacuare, dotarea spatiilor cu stingatoare de incendiu, efectuarea si supervizarea exercitiilor de evacuare, inclusiv la institutii de invatamant si altele.

Fiecare companie sau firma are datoria sa acorde angajatilor: echipament de protectie, echipament de lucru, materiale igienico-sanitare si echipamente tehnice.

UtilDeco vă oferă servicii SSM și SU complete, pentru ca angajații dumneavoastră să fie în siguranță!

 

 

Solicită oferta personalizată

 

 

FII PARTE DIN POVESTEA NOASTRĂ!

Ajută-ne să transformăm "dizabilitatea" în "abilitate" !

SUS