Back

De ce să alegi calendare personalizate pentru compania ta?

Promovarea și recunoașterea brandului

Calendarele pot fi un instrument excelent de branding.

Imaginați-vă că timp de 52 de săptămâni pe an, clienții dumneavoastră văd numele și sigla companiei de fiecare dată când își programează întâlnirile de afaceri, sau pur și simplu numără câte zile au mai rămas până la următoarea lor vacanță.

Toată lumea are nevoie de calendare pentru a fi la curent cu evenimentele importante din viața lor. Atunci când tipăriți calendare pentru clienții și partenerii dumneavoastră, creați momente de care se pot bucura.

Un calendar bun este pachetul complet, care vă poate diferenția de competitori. Imprimarea unui calendar premium, cu un design unic și ilustrații de înaltă calitate, emană profesionalism și transmite  încredere în brandul dumneavoastră.

Promovarea evenimentelor companiei

Participați la festivaluri comunitare? Găzduiți un eveniment de interes pentru clienții dumneavoastră? Puteți imprima toate acestea în calendarele dvs., pentru a atrage atenția asupra propriilor evenimente pe tot parcursul anului.

Calendarele pot fi integrate cu succes în strategia dumneavoastră de marketing. Puteți oferi vânzări sezoniere exclusive, cupoane și reduceri în perioade strategice pe tot parcursul anului.

O mai bună conectare cu partenerii și publicul companiei

Un calendar bine conceput vă ajută să vă conectați cu publicul dumneavoastră țintă. Alegeți imagini și ilustrații atractive, care să prezinte interes pentru clienții dumneavoastră.

De exemplu, un mecanic auto poate imprima calendare cu mașini; un medic veterinar poate imprima calendare cu animale de companie drăguțe. Ideea este să oferiți un sentiment de solidaritate cu clienții dumneavoastră.

Ajutați-vă clienții să obțină ceea ce au nevoie, înainte să știe că au nevoie. Un mecanic ar putea încorpora o ofertă de schimbare a anvelopelor pentru iarnă, în timp ce un medic veterinar ar putea adăuga un program de vaccinare a animalelor de companie. Astfel de informații sunt utile clienților și îi fac să revină.

Calendarele sunt ușor de distribuit

Puteți oferi calendarele clienților care vă vizitează punctul de lucru, le puteți plasa în locații strategice, sau le puteți expedia prin curier partenerilor.

Felicitările de Crăciun, cărțile de vizită, broșurile și pliantele pot fi livrate cu ușurință împreună cu calendarele, expunând astfel clienții și potențialii clienți la informații mai detaliate despre compania dvs.

Puteți include coduri QR care duc la site-ul companiei sau la paginile de pe rețelele de socializare, astfel încât clienții să poată afla mai multe despre produsele și serviciile dvs. direct de pe smartphone sau tabletă.

Promovare cu un cost redus

Calendarele au un preț avantajos și sunt foarte rentabile. Dacă tipăriți un calendar atractiv și îl livrați unui public bine vizat, acesta vă poate aduce numeroase solicitări de oferte și vânzări.

Sunt disponibile în mărimi diferite – A5, A4 sau A3 (calendare de perete), A5 și DL (calendare de birou).

Photo Credits:

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro