Back

De ce să cumperi uniforme personalizate pentru angajații tăi?

Echipamentul de lucru reprezintă o cheltuială în plus pe care o poți evita sau un mod inspirat prin care îți poți promova afacerea?

În sport, se spune că atunci când arăți ca o echipă, te porți ca o echipă. La fel și în afaceri. Companiile mari folosesc personalizarea echipamentelor de lucru ca pe un mod de a îmbunătăți coeziunea echipei și identitatea internă a brandului.

Echipamentul de lucru personalizat este util pentru comunicarea internă.

Echipamentele de lucru create special pentru business-ul tău scot în evidență ideea de unitate. Indiferent de mărimea afacerii tale, poți profita și tu de acest efect.

Uniforma poate fi un reminder vizual pentru toți angajații tăi că au un scop comun și că lucrează împreună pentru îndeplinirea lui.

Nu toți angajații trebuie să poarte aceeași uniformă. Poți alege câte o culoare diferită pentru fiecare departament din compania ta.

De exemplu, dacă culorile brandului tău sunt roșu și alb, poți opta pentru cămăși roșii cu logo alb pentru cei din departamentul de vânzări, și cămăși albe cu logo roșu pentru cei din departamentul de management. Faptul că toată lumea poartă aceleași culori transmite un sentiment de apartenență la același grup.

Atunci când optezi pentru o uniformă distinctivă, vii și în ajutorul clienților tăi. Astfel, când au nevoie de mai multe informații, aceștia pot recunoaște mult mai ușor personalul pentru relații cu clienții, datorită uniformei lor personalizate.

Echipamentul de lucru personalizat poate fi o bună investiție în comunicarea de marketing.

Strategia de marketing este o investiție esențială pentru orice business. Personalizarea echipamentelor de lucru poate fi un mod inspirat prin care îți poți promova afacerea.

Spre deosebire de reclamele tradiționale, personalizarea echipamentelor de lucru aduce afacerii tale o expunere semnificativ mai mare, cu o durată de valabilitate mult mai lungă. Privește asta ca pe o investiție în afacerea ta, și nu ca pe un cost suplimentar.

Familiaritatea este un factor major în consolidarea unui brand. O uniformă recognoscibilă te poate ajuta să obții acest efect. Cu cât vei avea o prezență mai constantă pe piață, cu atât mai ușor te vor putea identifica potențialii clienți.

Când angajații poartă o uniformă personalizată, aceștia devin purtători de mesaje pentru compania ta, indiferent unde s-ar afla. De fiecare dată când o persoană vede logo-ul și informațiile despre companie imprimate pe uniforma angajaților tăi, șansele ca această persoană să devină un potențial client sunt mult mai mari.

Oamenii și companiile sunt mai dispuși să aleagă un brand care arată profesionist și care investește în protecția și imaginea angajaților săi.

Care este imaginea brandului tău?

Atunci când personalizezi echipamentele de lucru ale angajaților tăi, ai control total asupra imaginii pe care vrei să o transmiți clienților și partenerilor. Dacă investești într-un site elegant și ai cei mai buni specialiști care se ocupă de promovare, dar angajații nu poartă haine care să reflecte aceeași imagine de brand atunci când intră în contact cu clienții, irosești oportunitatea de a scoate în evidență compania și de a transmite un mesaj publicului.

Este important ca toți angajații să poarte echipamentele de lucru personalizate pentru a transmite o imagine de unitate.

Uniformele purtate doar de unii angajați, proiectează un mesaj de disociere, ceea ce s-ar putea reflecta într-o percepție negativă a asupra brandului. Când personalul se prezintă cu o uniformă impecabilă și corespunzătoare brandului, crește și percepția asupra nivelului de profesionalism.

De la îmbrăcămintea elegantă pentru personalul TESA, până la echipamentele de lucru de înaltă calitate pentru muncitori și personalul direct productiv, utilizarea echipamentului personalizat creează un aspect profesional și unitar pentru întregul colectiv al companiei.

De ce să alegi UtilDeco?

  • Pentru că te ajutăm să economisești, întrucât echipamentele UtilDeco pot fi decontate din taxa de dizabilitate.
  • Pentru că te ajutăm să evidențiezi imaginea unică a companiei tale și să ai grijă de confortul angajaților.
  • Pentru că primești calitate și ceva în plus: mândria că fiecare achiziție produce valoare socială și beneficii pentru comunitate!

Orice tip de îmbrăcăminte poate fi personalizat pentru a deveni o uniformă de lucru. Indiferent de industrie sau de tipul de afacere, există numeroase opțiuni de uniforme din care să alegi.

  • Peste 800 de modele
  • Materiale durabile și confortabile
  • Culori variate
  • Design personalizat

Tricourile pot fi personalizate ieftin și rapid cu diverse tehnici de imprimare. Pentru personalul de birou, îmbrăcămintea mai formală, cum ar fi cămășile și bluzele, pot fi brodate cu logo-ul companiei, pentru a adăuga o notă de eleganță și profesionalism. Tricourile polo pot fi o opțiune perfectă pentru un aspect mai puțin formal, dar totuși elegant.

Photo credit: Smile photo created by KamranAydinov – www.freepik.com

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro