Back

Noi sortimente de Cafea OPYA proaspat prajita in oferta intreprinderii sociale de insertie UtilDeco

Cafeaua OPYA este cel mai nou brand al întreprinderii sociale de inserție UtilDeco din Iași. Brandul de cafea OPYA se distinge prin calitatea superioară, prin proveniența din țări cu tradiție în cultivarea cafelei, prin compoziția 100% organică, prin prospețimea aromelor rezultate în urma procesului de prăjire realizat în Prăjitoria OPYA, precum și prin ambalajul special care păstrează aromele fresh. Echipa OPYA este formată din angajați ce provin din grupuri sociale vulnerabile, UtilDeco continuând astfel demersul de a transforma dizabilitatea în abilitate. În plus, profitul rezultat în urma vânzării cafelei OPYA va fi reinvestit în crearea de locuri de muncă pentru tineri cu dizabilități și în funcționarea Centrului de Zi pentru Copii și Tineri aflați în dificultate. Datorită statutului de unitate protejată autorizată al UtilDeco, companiile și instituțiile publice din România care au peste 50 de angajați pot achiziționa cafea proaspăt prăjită OPYA și pot deconta costurile din taxa pe dizabilitate.

În oferta OPYA sunt incluse cele mai apreciate soiuri de cafea din lume ce provin din țări precum Brazilia, Etiopia, Columbia, Guatemala, Burundi, Nicaragua sau Rwanda. Recent gama OPYA a fost completată cu noi sortimente de cafea premium proaspăt prăjită precum: OPYA Mexico, OPYA Costa Rica, OPYA Honduras, OPYA Indonesia, OPYA Kenya, OPYA Peru, OPYA Tanzania, iar pentru cei ce consumă cafea decofeinizată avem în oferta noastră OPYA Ethiopia MC Decaf.

Vezi aici întreaga gama de cafea de origine proaspăt prăjită OPYA și alege-ți soiurile preferate!

Oferta noastră de cafea OPYA se adresează companiilor Office, IT, HoReCa, companiilor de producție, companiilor de servicii, companiilor de distribuție, supermarketurilor, instituțiilor și altor tipuri de organizații. Companiile și instituțiile publice care achiziționează un abonament personalizat de cafea OPYA primesc un espressor DeLonghi în comodat, fără garanție! Acestea pot alege din 6 de tipuri de expresoare automate disponibile. Solicită acum o ofertă personalizată de cafea OPYA pentru compania ta! Completează formularul de pe site-ul OPYA!

! Conform legislației în vigoare, persoanele juridice din România cu peste 50 de angajați și cu mai puțin de 4% persoane cu dizabilități angajate pot achiziționa produse și servicii oferite de unități protejate autorizate și pot deconta costurile din taxa de dizabilitate, în limita a 50% din salariul de bază minim brut.

 

Pentru comenzi contactează-ne la:

Telefon: 0757 110 247

Email: comenzi@utildeco.ro

Web:  www.opya.ro

 

 

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro