Back

Pe 20 martie 2024, de Ziua Internațională a Fericirii, Twinkl oferă acces gratuit la peste 1 milion de resurse educaționale

ziua gratuita twinkl

“Ziua Gratuită Twinkl”: 20 Martie 2024

Pe 20 martie 2024, de Ziua Internațională a Fericirii, te invităm să participi la Ziua Gratuită Twinkl” – un eveniment complet gratuit în cadrul căruia Twinkl oferă acces la toate resursele premium de pe Twinkl.ro. Oricine din România va putea descărca gratuit peste 1 milion de resurse educaționale pentru preșcolari și ciclul primar – de la planuri de lecții și fișe de lucru la jocuri captivante și povești fermecătoare. Astfel, pe 20 martie 2024, de la miezul nopții întregul site Twinkl va fi pus la dispoziție gratuit pentru utilizatorii din România pentru o întreagă zi.

Vei putea descărca GRATUIT oricare dintre cele peste 1 milion de resurse educaționale în 15 limbi, inclusiv peste 13.000 de resurse în limba română. De la matematică la arte plastice, de la educația STEM la învățarea limbilor străine, Twinkl acoperă toate bazele. De asemenea, pe Twinkl.ro vor fi disponibile gratuit în data de 20 martie 2024 și resurse pentru educație specială: domenii ale educației incluzive; dificultăți sociale, emoționale și mentale; dificultăți de comunicare și interacțiune; dificultăți cognitive; dizabilități senzoriale și locomotorii, precum și resurse informative pentru adulți.

ziua gratuita twinkl

Participă și tu la “Ziua Gratuită Twinkl”!

Pentru a participa la “Ziua Gratuită Twinkl” tot ce trebuie să faci este să te conectezi la contul tău Twinkl. Dacă nu ai deja un cont poți să-ți creezi un cont gratuit, simplu și rapid aici. Cu un cont gratuit Twinkl ai acces pe 20 martie 2024 la descărcări nelimitate de resurse educaționale gratuite. În plus, primești o resursă gratuită în fiecare săptămână din cadrul newsletterului săptămânal Twinkl și poți beneficia de ajutor din partea comunității de profesori.

Foto: twinkl.ro

De Ziua Internațională a Fericirii bucură-te de acces gratuit la peste 1 milion de resurse educaționale de calitate și împărtășește vestea cu un prieten, coleg, educator sau învățător!

Adaugă acum evenimentul în calendar !

Pentru mai multe detalii despre această zi specială și despre cum să-ți creezi un cont gratuit Twinkl accesează articolul dedicat Zilei Gratuite Twinkl!

Twinkl este unul dintre clienții UtilDeco, iar noi suntem bucuroși să promovăm „Ziua Gratuită Twinkl”, un eveniment care cu siguranță va fi util multor educatori, învățători, părinți, și, cel mai important, copiilor, care vor beneficia de educație de calitate prin intermediul acestor resurse educaționale.

 

 logo twinkl

utildeco
utildeco