Back

Întreprinderea Socială de Inserție și Unitate protejată Autorizată UtilDeco Group Ocupă Locul 1 în Topul Firmelor din Județul Iași

Premiu UtilDeco

Pe 14 decembrie 2023 a avut loc la Grand Hotel Traian Gala Mediului de Afaceri: Festivitatea de Premiere Topul Firmelor din Județul Iași și Dineul Laureaților, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Iași.

Întreprinderea Socială de Inserție și Unitate protejată Autorizată UtilDeco Group a fost onorată cu Premiul pentru Locul 1 în Topul Firmelor din Județul Iași – Activitatea de Fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru, Clasa Întreprinderi mici. Acest succes marchează recunoașterea a peste 15 ani de excelență continuă în domeniu, timp în care am produs peste 200.000 de echipamente de lucru pentru companii din întreaga țară.

Gallery slideGallery slideGallery slide

Unitatea protejată autorizată UtilDeco oferă pentru companii românești din toate industriile peste 800 de modele de echipamente de lucru, uniforme și îmbrăcăminte de protecție personalizabile la cerere.

Cu o experiență vastă și o devotare constantă față de calitate și responsabilitate socială, UtilDeco s-a remarcat prin inovația constantă în producția de echipamente de lucru, adaptându-se la cerințele în continuă schimbare ale pieței. De la uniforme la echipamente de protecție, UtilDeco a creat produse care nu numai că satisfac standardele ridicate de calitate, dar au și un impact pozitiv asupra comunității.

Această distincție reprezintă atât o recunoaștere a muncii desfășurate de echipa UtilDeco, cât și o oportunitate de a consolida angajamentul său față de excelență și inovație. Echipa continuă să se dedice valorilor care au stat la baza succesului său: calitate, responsabilitate socială și promovarea economiei sociale.

În cadrul aceleiași Gale Angela Achiței, Președinte ADV România și Antreprenor social, a primit Diploma de Onoare în semn de apreciere din partea comunității de afaceri pentru contribuția remarcabilă adusă la promovarea conceptului și valorilor Economiei Sociale și pentru dezvoltarea sustenabilă a acestui domeniu în România.

De asemenea, întreprinderea socială WISE.travel, tour operator cu profil de travel broker, a fost distinsă cu Premiul pentru Locul 1 în Topul Firmelor din Județul Iași – Activități ale tur-operatorilor, Clasa Microîntreprinderi.

Gallery slideGallery slideGallery slide

Mulțumim Camerei de Comert și Industrie Iași pentru această recunoaștere a muncii noastre!

Mulțumim întregii echipe UtilDeco, precum și tuturor clienților și partenerilor noștri!

utildeco
utildeco