Back

Speakeri de top pe 13 mai 2022 la Conferința Europeană de Economie Socială 2022 “Enterprising for Tomorrow – Social Entrepreneurship & Youth Engagement Conference”

Cea de-a doua ediție a Conferinței Europene de Economie Socială 2022 “Enterprising for Tomorrow – Social Entrepreneurship & Youth Engagement Conference”, care va avea loc pe 13 mai 2022 la Palas Mall Iași și online, se anunță a fi una extrem de interesantă atât datorită tematicii abordate, cât și datorită invitaților de top din domeniul Economiei Sociale. Conferința este dedicată în exclusivitate Economiei sociale și antreprenoriatului social, două domenii în plină dezvoltare atât la nivel internațional, cât și la nivel național.

Conferința Europeană de Economie Socială “Enterprising for Tomorrow – Social Entrepreneurship & Youth Engagement Conference” este organizată de Fundația Alături de Voi România (ADV România), FEBEA și parteneri din România, Republica Moldova și Ucraina, desfășurându-se în cadrul proiectelor EU4Youth – Social Innovation Impact – un parteneriat strategic și AFIN – prima instituție de finanțare alternativă dedicată sectorului Economiei Sociale din România.

La conferință vor participa specialiști, experți, antreprenori sociali, investitori, reprezentanți ONG, reprezentanți ai autorităților publice, precum și reprezentanți ai Comisiei Europene.

Tematica ediției din acest an a conferinței include subiecte de actualitate din domeniul economiei sociale: resurse pentru noua generație de lideri din domeniu, inspirație pentru transformarea comunităților și instrumente pentru investiții cu impact social pozitiv. În agenda conferinței sunt incluse 11 paneluri, workshopuri, Cinemateca Economiei Sociale și Expoziția Buy For Good.

În cadrul conferinței vor susține prezentări speakeri de top din Europa și România:

 • Angela Achiței: Antreprenor social și Președinte ADV România;
 • Antonella Noya: Head of Social Economy and Innovation Unit OECD;
 • Dana Verbal: Ofițer Politici Publice pentru Economia Socială – Comisia Europeană;
 • Victor Meseguer: Director Social Economy Europe;
 • Costel Alexe: Președinte Consiliul Județean Iași;
 • Maxim Pijevskii: Key Expert EU4Youth Coordination and Support Team;
 • Andreea Bratu: Investment Manager, Inclusive Finance EIF – European Investment Fund;
 • Constantin Țurcanu: Șef Direcție Finanțare Pentru Creștere și Internaționalizare – ODIMM;
 • Ancuța Vameșu: Președinte RISE România;
 • Daniel Sorrosal: Secretar general FEBEA;
 • Donal Traynor: CEO Community Finace Ireland Group;
 • Olena Prysiazhniuk: Finance & Operation Officer in Emergency Mission IsraAID Moldova.

Evenimentul va fi tradus simultan în trei limbi: română, rusă și engleză.

Conferința se va desfășura pe 13 mai 2022 (10.00-20.00), în format hibrid, la Palas Mall Iași și online (transmisiune live pe Facebook & Zoom).

Participă și tu pe 13 mai 2022 la Conferința Europeană de Economie Socială 2022 “Enterprising for Tomorrow – Social Entrepreneurship & Youth Engagement Conference”!

Înregistrează-te aici! Participarea este gratuită!

Află aici mai multe informații despre Conferința Europeană de Economie Socială 2022!

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro