Back

UtilDeco oferă peste 800 de modele de echipamente de lucru, uniforme și îmbrăcăminte de protecție

Unitatea protejată autorizată UtilDeco oferă pentru companii românești din toate industriile peste 800 de modele de echipamente de lucru, uniforme și îmbrăcăminte de protecție, care pot fi personalizate la cerere. Cu o experiență de 14 ani în domeniu, timp în care am produs peste 200.000 de echipamente de lucru pentru companii din întreaga țară, oferta noastră de echipamente de lucru, uniforme și îmbrăcăminte de protecție te va ajuta să evidențiezi imaginea unică a companiei tale, să ai grijă de confortul angajaților tăi, dar și să economisești.

Conform legii, persoanele juridice din România cu peste 50 de angajați pot achiziționa produse și servicii oferite de unități protejate autorizate și pot deconta costurile din taxa de dizabilitate, în limita a 50% din salariul de bază minim brut.

În gama disponibilă la UtilDeco sunt incluse produse de calitate, confecționate din materiale durabile. Ai posibilitatea de a alege din modele de diverse culori varianta care se potrivește cel mai bine companiei tale. Echipamentele de lucru dispun de mărimi variate, de la S la XXL, astfel încât vei găsi la UtilDeco modele pentru toți angajații. În plus, la cerere, asigurăm servicii complete de personalizare și imprimare.

Printre cele mai populare echipamente produse de UtilDeco se numără: halate clasice din tercot cu mânecă lungă, halate cu mânecă scurtă, halate cu mânecă lungă, pantaloni simpli pentru femei, pantaloni talie pentru bărbați, pantaloni de lucru pentru femei și bărbați, pantaloni cu pieptar pentru femei și bărbați, jachetă de lucru clasică, jachetă de lucru în două culori, bluze medicale cu mânecă scurtă și model în V, bluze medicale cu mânecă lungă și model în V, tricouri din bumbac (cu mânecă scurtă și cu mânecă lungă), tricouri unisex din bumbac cu decolteu în V, tricouri polo din bumbac cu mânecă scurtă, cămăși clasice cu mânecă lungă pentru femei și pentru bărbați, cămăși cu mânecă scurtă, hanorac fleece cu fermoar, hanorac fleece cu fermoar și glugă, bluze de iarnă cu mânecă lungă confecționate din tricot flaușat, combinezoane de lucru din tercot, tunici pentru bucătari, șorțuri pentru chelneri, șorțuri bucătărie din tercot cu pieptar, veste matlasate din tercot, geci de iarnă impermeabile, geci multifuncționale impermeabile (cu mâneci detașabile și cu glugă ascunsă în guler).

Acestea sunt cele mai comandate echipamente de lucru, uniforme și îmbrăcăminte de protecție din cele peste 800 de modele de realizate în cadrul atelierelor UtilDeco. Vezi aici mai multe detalii despre gama noastră de uniforme și echipamente de lucru! Pentru oferta completă ne poți contacta prin telefon la 0757 110 247 sau prin e-mail la comenzi@utildeco.ro.

Achiziționează produse și servicii oferite de unitatea protejată autorizată UtilDeco și contribuie, astfel, la susținerea angajaților proveniți din grupuri sociale vulnerabile!

Fiecare achiziție produce valoare socială și aduce beneficii pentru comunitate. Fii parte din povestea noastră scrisă de oameni pentru oameni!

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro