Back

UtilDeco Group a primit Autorizația AJOFM Iași pentru Servicii de Consiliere și Mediere pe Piața Muncii

Servicii de Consiliere si Mediere pe Piata Muncii

UtilDeco Group este o unitate protejată autorizată și întreprindere socială de inserție fondată la Iași în anul 2008 de către “Fundația Alături de Voi” România (ADV). UtilDeco a fost creată cu scopul de a oferi oportunități de angajare tinerilor cu dizabilități, precum și celor proveniți din sistemul de protecție al copilului sau din familii cu dificultăți. Pe lângă furnizarea de locuri de muncă, UtilDeco se implică în facilitarea integrării socio-profesionale, oferind servicii de consiliere și orientare profesională, pregătire la locul de muncă și susținere continuă în dezvoltarea individuală a fiecărui angajat.

UtilDeco Group a primit recent autorizația de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași (AJOFM Iași) pentru a furniza Servicii de Consiliere și Mediere pe Piața Muncii. Această autorizație reprezintă încă un pas către îmbunătățirea accesului la oportunități de angajare, precum și o validare a misiunii noastre de a sprijini comunitatea locală în găsirea și menținerea locurilor de muncă.

Extindem, astfel, portofoliul nostru de servicii și produse. Pe lângă Echipamente de lucru, Uniforme, Îmbrăcăminte de Protecție, Servicii de Print digital și Offset pentru materiale publicitare, Servicii de Arhivare documente, Servicii de Securitate și Sănătate în Muncă (SSM), Cafea Premium Proaspăt Prăjită OPYA, Servicii de Recrutare prin Jobdirect.ro, Cursuri de Specializare pentru ”Manager de Întreprindere Socială”, vom oferi de acum și Servicii de Consiliere și Mediere pe Piața Muncii.

UtilDeco va asigura Servicii de Consiliere și Mediere pe Piața Muncii

Consilierea și medierea pe piața muncii joacă un rol esențial pentru conectarea candidaților cu angajatorii potriviți. UtilDeco a dobândit o experiență de 7 ani în domeniul Managementului Resurselor Umane, punând la dispoziția candidaților începând cu anul 2016 Serviciul inovativ JobDirect – Prima agenție din România specializată în Recrutare, Selecție, Testare CASPER / CAS++ și Jobcoaching pentru Persoanele cu Dizabilități și din alte Grupuri Vulnerabile. Prin intermediul JobDirect a fost asigurată integrarea tinerilor din grupuri vulnerabile pe piaţa neconvenţională a muncii prin oferirea unui pachet integrat de servicii sociale şi de ocupare: Evaluare şi testare competenţe, Consiliere şi orientare profesională, Calificare profesională, Internship la UtilDeco, Mediere şi angajare pe piaţa muncii, Jobcoaching pentru menţinerea locului de muncă cel puţin 6 luni de la angajare.

Prin intermediul consilierilor noștri specializați, UtilDeco va asigura candidaților orientare pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile și să-și crească încrederea în sine în timpul procesului de căutare a unui loc de muncă. Echipa noastră oferă sfaturi practice, cum ar fi pregătirea unui CV eficient, pregătirea pentru interviuri și dezvoltarea abilităților de comunicare în mediul de lucru.

UtilDeco va juca un rol activ în medierea dintre candidați și angajatori. Prin intermediul unei rețele extinse de parteneri, echipa noastră va facilita procesul de recrutare și selecție pentru a asigura o potrivire optimă între cerințele postului și competențele candidaților.

De-a lungul anilor, UtilDeco Group a demonstrat un angajament continuu față de comunitatea locală, oferind o gamă diversificată de produse și servicii. Obținerea autorizației de la AJOFM Iași reprezintă o recunoaștere a impactului pozitiv pe care UtilDeco Group îl are asupra pieței muncii locale. Această autorizație ne va permite să ne extindem serviciile, ajutând astfel și mai mulți oameni să-și găsească locul potrivit pe piața muncii.

 

Pentru mai multe detalii contactează-ne la: 0757 110 247 !

utildeco
utildeco