Back

Cafea OPYA – Oferta Corporate

Companiile și instituțiile publice pot achiziționa cafea premium proaspăt prăjită OPYA și pot deconta cheltuielile din taxa pe dizabilitate. În gama OPYA sunt incluse cele mai apreciate soiuri de cafea din lume: OPYA Grand Aroma, OPYA Brazil, OPYA Ethiopia, OPYA Colombia, OPYA Guatemala, OPYA Burundi, OPYA Nicaragua, OPYA Rwanda, OPYA Ethiopia MC Decaf. Sunt disponibile, de asemenea, pachete OPYA ALL America, OPYA All Africa și OPYA All World.

Cafeaua OPYA face parte din portofoliul de produse UtilDeco. În cadrul prăjitoriei OPYA cafeaua este proaspăt prăjită și ambalată de către angajați ce provin din grupuri sociale vulnerabile. Astfel, continuăm demersul de a transforma dizabilitatea în abilitate, iar profitul rezultat va fi reinvestit în crearea de locuri de muncă pentru tineri cu dizabilități și în funcționarea Centrului de Zi pentru Copii și Tineri aflați în dificultate.

Cafeaua OPYA este 100% organică și are o calitate superioară. Echipa OPYA selectează atent boabele de cafea, realizând cu mare grijă amestecul de soiuri de cafea și procesul de prăjire a cafelei astfel încât să rezulte o cafea delicioasă. Ambalarea cafelei proaspăt prăjite este realizată special pentru păstrarea aromelor.

Oferim cafea OPYA companiilor Office, IT, HoReCa, companiilor de producție, companiilor de servicii, companiilor de distribuție, supermarketurilor, instituțiilor și altor tipuri de organizații. Prin achiziția de Cafea OPYA poți susține angajații proveniți din grupuri sociale vulnerabile și poți aduce un impact pozitiv în comunitate.

Achiziționează cafea OPYA și primești în comodat un espressor DeLonghi!

Companiile, organizațiile și instituțiile publice care achiziționează un abonament personalizat de cafea OPYA primesc un espressor DeLonghi în comodat, fără garanție! Ai la dispoziție 6 tipuri de expresoare automate din care poți alege pentru o cafea aromată, cremoasă și catifelată.

Vezi aici oferta de cafea OPYA și solicită o ofertă personalizată prin completarea formularului de pe site-ul OPYA!

Parteneriatul cu UtilDeco aduce o serie de avantaje. Pe lângă produsele și serviciile de înaltă calitate, te vei bucura de eficientizarea costurilor operaționale, de promovarea responsabilității sociale corporative și, implicit, de obținerea de avantaj competitiv, precum și de contribuția companiei tale la creșterea impactului pozitiv în comunitate.

! Conform legislației în vigoare, persoanele juridice din România cu peste 50 de angajați și cu mai puțin de 4% persoane cu dizabilități angajate pot achiziționa produse și servicii oferite de unități protejate autorizate și pot deconta costurile din taxa de dizabilitate, în limita a 50% din salariul de bază minim brut.

Solicită chiar acum ofertă personalizată pentru cafea OPYA!

Fii parte din povestea noastră scrisă de oameni pentru oameni!

Pentru comenzi contactează-ne la:

Telefon: 0757 110 247

Email: comenzi@utildeco.ro

 

Mai multe informații găsești aici: www.opya.ro.

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro