Back

UtilDeco: Servicii Profesionale de SSM si SU

Unitatea protejată Autorizată și Întreprindere Socială de Inserție UtilDeco oferă Servicii profesionale de Securitate și Sănătate în Muncă (SSM) și Servicii profesionale pentru Situațiile de Urgență (SU). Orice organizație trebuie să asigure pentru angajați cele mai bune condiții de muncă, respectând totodată normele în vigoare. De aceea în cadrul fiecărei organizații sunt necesare desfășurarea de activități specifice de securitate și sănătate în muncă (SSM), precum și activități pentru gestionarea eficientă a situațiilor de urgență (SU).

UtilDeco oferă Servicii complete de Securitate și Sănătate în Muncă (SSM)

Echipele specializate din cadrul UtilDeco asigură întocmirea dosarului SSM; instructaj introductiv general și instructaje periodice; întocmirea planurilor proprii de securitate și sănătate în muncă; instruirea, testarea şi consemnarea fişelor individuale de instruire, precum și coordonarea comitetului de Securitate. Toate aceste au drept scop asigurarea de condiții sigure de muncă pentru angajați, în conformitate cu normele în vigoare.

Toate organizațiile trebuie să asigure echipamente și proceduri necesare pentru a minimiza riscurile generate de situațiile de urgență. Situațiile de urgență se definesc ca evenimente excepționale care amenință atât viața și sănătatea oamenilor, cât și mediul înconjurător. Situații de urganță sunt considerate incendiile, prăbușirile, exploziile, inundațiile, cutremurele, calamitățile naturale  sau evenimentele publice de amploare. Astfel, fiecare organizație trebuie să fie în permanență pregătită cu mijloacele necesare managementului acestui tip de situații.

UtilDeco oferă Servicii complete pentru Situațiile de Urgență (SU)

Echipa noastră de profesioniști asigură furnizarea și întocmirea planului de evacuare, dotarea spațiilor cu stingătoare de incendiu, efectuarea și supervizarea exercițiilor de evacuare, inclusiv la instituții de învățământ.

Pe lângă serviciile menționate mai sus, UtilDeco oferă echipamente de protecție, echipamente de lucru, materiale igienico-sanitare și echipamente tehnice necesare oricărei organizații.

Conform legislației în vigoare, persoanele juridice din România cu peste 50 de angajați și cu mai puțin de 4% persoane cu dizabilități angajate pot achiziționa produse și servicii oferite de unități protejate autorizate și pot deconta costurile din taxa de dizabilitate, în limita a 50% din salariul de bază minim brut.

Începe un parteneriat avantajos cu UtilDeco, prin intermediul căruia organizația ta va beneficia de servicii și produse de calitate, dar și de avantaj economic (decontarea costurilor din taxa pe dizabilitate)!  În plus, dacă vei colabora cu noi, vei susține angajații noștri ce provin din categorii sociale vulnerabile și vei genera un impact social pozitiv.

Fii parte din povestea noastră scrisă de oameni pentru oameni!

Vezi aici oferta noastră completă de Servicii SSM și SU!

Pentru comenzi contactează-ne la:

Telefon: 0757 110 247

Email: comenzi@utildeco.ro

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro