Back

UtilDeco oferă o gamă variată de ambalaje biodegradabile

UtilDeco oferă o gamă variată de produse pentru ambalare. În gama UtilDeco sunt disponibile etichete, etichete multipagini, prospecte, neck hangere, cutii rigide, cutii speciale, cutii pliate, cutii promoționale, sacoșe cadou, manșoane. La cerere, oferim servicii de personalizare și grafică.

Ambalajele biodegradabile realizate în atelierele UtilDeco sunt calitative, fiind produse cu echipamente performante de print și personalizare. Echipa noastră asigură, la cerere, servicii de grafică pentru orice tip de companie din România, astfel încât vei beneficia de grafică de calitate pentru a evidenția imaginea unică a companiei tale. Fie că este vorba de companii din industria farmaceutică (prospecte, cutii speciale, cutii pliate, etichete, etichete multipagini), de companii din industria HoReCa (etichete, cutii, cutii speciale, manșoane, neck hangere), de companii din industria de Fashion și Beauty (cutii, cutii promoționale, cutii speciale, etichete, sacoșe cadou), de companii din domeniul Delivery (cutii, cutii speciale, etichete, manșoane, scoșe cadou), de companii din Industria Alimentară (etichete, cutii, manșoane) sau de companii din orice altă industrie/domeniu, la UtilDeco găsești ambalajele potrivite.

UtilDeco are statut de unitate protejată autorizată și întreprindere socială de inserție și a fost înființată în Iași, în anul 2008, de către “Fundaţia Alături de Voi” România (ADV).

Încă de la înființarea sa, misiunea UtilDeco a fost să ofere o soluție de angajare pentru tinerii cu dizabilități și pentru persoanele ce provin din grupuri sociale vulnerabile. De-a lungul celor 14 ani de existență am produs ambalaje biodegradabile pentru companii românești din diverse domenii și am realizat parteneriate de succes, reușind să ne îndeplinim misiunea de a realiza produse de calitate și de a oferi un loc de muncă persoanelor ce provin din grupuri sociale vulnerabile.

Achiziționează produse și servicii de la unitatea protejată autorizată UtilDeco și beneficiază de decontarea costurilor din taxa pe dizabilitate. Conform Legii 193/2020, persoanele juridice din România, cu peste 50 de angajați și cu mai puțin de 4% persoane cu dizabilități angajate, pot să achiziționeze pe bază de parteneriat produse și servicii realizate prin activitatea proprie a persoanelor cu dizabilități angajate în unități protejate autorizate, și pot deconta costurile achizițiilor (inclusiv facturi de avans) în limita a 50% din salariul de bază minim brut, conform art. 78 alin. 3 lit b din Legea 448/2006 și conform art. 43 din Normele metodologice ale Legii nr. 448/2006.

Pe lângă avantajele de care beneficiezi prin parteneriatul cu o unitate protejată autorizată, vei contribui la susținerea angajaților proveniți din categorii sociale vulnerabile și vei aduce un impact social pozitiv. Fiecare achiziție generează valoare socială și aduce beneficii pentru comunitate.

Fii parte din povestea noastră scrisă de oameni pentru oameni!

Vezi aici oferta noastră completă de ambalaje biodegradabile!

Pentru comenzi contactează-ne la:

Telefon: 0757 110 247

Email: comenzi@utildeco.ro

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro