Back

Ne vedem la Gala Societății Civile 2019!

Ne bucurăm să fim alături de alți colegi din domeniu, în competiția Galei Societății Civile, categoriile Inovație && Dezvoltare economică și socială❤️ Sunt proiecte foarte interesante care au produs, produc și vor produce schimbări majore în România! 

Gala Societății Civile este cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului non-profit, neguvernamental din România (asociații, fundații, federații, grupuri de inițiativă, persoane fizice cu inițiativă civică). În perioada 13 februarie – 3 iunie 2019 se desfășoară cea de-a XVII-a ediție. 

CALENDAR

  • Înscrieri: 13 februarie – 25 martie 2019
  • Aprobări proiecte: 26 martie – 3 aprilie 2019
  • Jurizare etapa I: 4 – 23 aprilie 2019
  • Jurizare etapa II: 2 – 15 mai 2019
  • Festivitatea de acordare a premiilor: 3 iunie 2019, Ateneul Român.

De-a lungul anilor, sub umbrela Galei Societății Civile s-au dezvoltat proiectele:

  • Competiția anuală [2002]
  • Proiectul “Adoptă un ONG” [2007]
  • Bursa de Voluntariat [2007]
  • Programul “Comunicatori pentru Societatea Civilă” [2009]
  • Portalul de știri www.galasocietatiicivile.ro [2007].

Prin intermediul acestora, Gala Societății Civile devine unul dintre principalii susținători ai reprezentanților sectorului non-profit, neguvernamental din România și un promotor al inițiativelor acestuia în fața celorlalte două sectoare – public și privat -, în fața mass-media și în fața publicului larg.

”Cele mai multe dintre organizațiile neguvernamentale își desfășoară activitatea în cvasi-anonimat. Puține dintre inițiativele civice ajung în atenția publică. Gala Societății Civile își propune, în fiecare an, să aducă un omagiu gesturilor mici sau marilor inițiative civice care ne fac societatea mai dreaptă și mai sănătoasă.” (2006) – Andrei Gavrilă-Borțun, inițiatorul Galei Societății Civile, CEO The INSTITUTE.

În ultimii 17 ani, în care au organizat competiția anuală, le-au fost alături o serie de oameni și personalități, care au contribuit la succesul acestui proiect, fie în calitate de membru al juriului, de consultant, de gazdă a evenimentului sau de promotor al proiectelor câștigătoare pe scena Galei.

Echipa de organizare a Galei Societății Civile funcționează ca un centru de resurse și de analiză al sectorului asociativ. Reprezentanți ai companiilor sau ai agențiilor guvernamentale apelează la echipa GSC pentru a identifica, contacta și pentru a intermedia parteneriate cu stakeholderii lor din sectorul asociativ. Echipa GSC este unicul organizator al competiției anuale & editor al portalului de știri galasocietatiicivile.ro.
 

Listele cu participanti sunt disponibile pe https://galasocietatiicivile.ro/participants_list.php?section_id=13 si https://galasocietatiicivile.ro/participants_list.php?section_id=23

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro