Back

Ofertă specială „3+1 Gratuit” la toate produsele Utildeco, până pe 21 ianuarie 2022

Până pe 21.01.2022 avem o OFERTĂ SPECIALĂ 3 + 1 gratis la toate produsele UtilDeco: echipamente de lucru, print digital/offset si personalizare pentru materiale publicitare, cafea OPYA proaspăt prăjită, ambalaje biodegradabile, forme volumetrice din polistiren.

Achiziționează produse UtilDeco până pe 21.01.2022 și beneficiază de oferta 3 + 1 gratis! Trimite-ne comenzile tale prin email la comenzi@utildeco.ro !

Fă achiziții responsabile social și bucură-te de beneficii! 

Companiile din România, cu peste 50 de angajați, care achiziționează produse și servicii de la unitatea protejată autorizată UtilDeco, pot deconta costurile de achiziție din taxa pe dizabilitate, conform Legii 468/2006!

PRODUSE UTILDECO

Alege produsele potrivite pentru compania/organizația ta! Oferta noastră de produse include:

  1. Echipamente de Lucru, Uniforme, Îmbrăcăminte de Protecție

La UtilDeco sunt disponibile peste 800 de modele de echipamente de lucru, uniforme și îmbrăcăminte de protecție pentru toate industriile. La cerere, se oferă servicii de personalizare și imprimare.

  1. Cafea premium proaspăt prăjită OPYA

UtilDeco îți oferă cafea de origine, proaspăt prăjită și ambalată în România. Poți alege dintre cele mai apreciate soiuri de cafea din lume:

  • OPYA Grand Aroma cu arome de ciocolată și fructe tropicale dulci;
  • OPYA Brazil creată cu boabe de cafea provenite din Brazilia și prăjite mai intens pentru a obține arome intense de ciocolată cu lapte, cacao și alune;
  • OPYA Etiopia creată din cafea cultivată în regiunea Sidamo, Etiopia, și caracterizată prin gust cremos de ciocolată neagră și arome de fructe citrice și căpșuni.

Alege aici un abonament de cafea personalizat și primești un espressor DeLonghi în comodat! Solicită sampling Gratuit aici!

  1. Print digital și Offset pentru materiale promoționale

La UtilDeco este disponibilă o gamă largă de materiale promoționale: calendare, cărți de vizită, agende, pliante, afișe. De asemenea, oferim, la cerere, servicii de grafică și personalizare pentru toate materialele promoționale din oferta noastră.

  1. Ambalaje biodegradabile

UtilDeco oferă o gamă variată de produse de ambalare: etichete, etichete multipagini, prospecte, neck hangere, cutii rigide, cutii speciale, cutii pliate, cutii promoționale, sacoșe cadou, manșoane. La cerere se asigură personalizare și servicii de grafică.

  1. Forme volumetrice din polistiren

În atelierele UtilDeco realizăm forme volumetrice din polistiren, care pot fi personalizate la cerere.

 

Comandă acum produse UtilDeco la comenzi@utildeco.ro și bucură-te de oferta specială 3+1 gratuit, valabilă până pe 21 ianuarie 2022!

Contribuie prin achizițiile tale la susținerea angajaților proveniți din grupuri sociale vulnerabile!

Împreună transformăm dizabilitatea în abilitate!

 

Contact UtilDeco Group:

Telefon: 0371 780 737

Fax: 0232 277 500

Email: comenzi@utildeco.ro

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro