Back

UtilDeco: Servicii Profesionale de Print Digital, Print Offset, Imprimare Personalizată și Materiale Promoționale

Unitatea protejată autorizată și întreprindere socială de inserție UtilDeco oferă clienților corporate servicii profesionale de print digital, print offset, imprimare personalizată și materiale promoționale.

Cu o experiență de 14 ani, UtilDeco deține echipamente de ultimă generație atât pentru print digital, cât și pentru print offset. Astfel, UtilDeco asigură servicii de înaltă calitate, cu un timp redus de execuție. Echipa noastră este formată din profesioniști gata să răspundă solicitărilor clienților business.

În portofoliul de produse și servicii UtilDeco este disponibilă o gamă variată de materiale promoționale, care pot fi personalizate conform cerințelor clienților. Realizăm în atelierele UtilDeco agende, cataloage, calendare, plannere, cărți de vizită, pliante, broșuri, meniuri, notesuri, afișe, felicitări, wobblere, displayuri masă, suporturi de notă, invitații, bilete și magneți.

Poți achiziționa pliante în format A4 trifold (hârtie dublu cretată mată/lucioasă), flyere în format A5 (hârtie dublu cretată mată/lucioasă), afișe în format A3 (hârtie dublu cretată lucioasă/mată), cărți de vizită în format de 90 mm/50 mm (hârtie dublu cretată lucioasă/mată, laminare lucioasă/mată), calendare de birou în format A5 (sistem de prindere cu arc metalic, hârtie dublu cretată lucioasă/mată), calendare de perete în format A3 (sistem de prindere cu arc metalic și cu agățătoare, hârtie dublu cretată lucioasă/mată), sacoșe cadou personalizate format A5 sau mai mare (hârtie dublu cretată lucioasă/mată), agende în format A5 cu coperte color cartonate și interior alb-negru (sistem de prindere cu arc metalic).

Pe lângă acestea, sunt disponibile și următoarele tipuri de produse: broșuri, etichete, cutii pentru livrare mâncare, cutii speciale, meniuri pentru HoReCa, magneți, invitații și bilete evenimente, prospecte, cutii rigide, neck hangere, cutii pliate, cutii promoționale, etichete multipagini, hangere și manșoane.

Datorită statutului de unitate protejată autorizată deținut de UtilDeco produsele și servicii oferite de noi pot fi achiziționate pe bază de parteneriat, iar costurile pot fi decontate din taxa pe dizabilitate. Conform Legii 193/2020, persoanele juridice din România, cu peste 50 de angajați și cu mai puțin de 4% persoane cu dizabilități angajate, beneficiază de decontarea costurilor (inclusiv facturi de avans). Alege parteneriatul cu UtilDeco, bucură-te de beneficii și contribuie la dezvoltarea unui model de business cu impact social! Prin fiecare achiziție vei susține angajații noștri proveniți din categorii sociale vulnerabile (persoane cu dizabilități și persoane provenite din categorii sociale defavorizate).

Alege să faci achiziții responsabile social și să contribui astfel la dezvoltarea de comunități mai bune! Fii parte din povestea noastră scrisă de oameni pentru oameni! Te așteptăm!

Ne poți contacta la:

Telefon: 0757 110 247

E-mail: Vânzări: comenzi@utildeco.ro

Contracte: contracte@utildeco.ro

 

UtilDeco
UtilDeco
https://www.utildeco.ro